El primer equip de La Cala és reconegut als Premis ‘Joc Net’

La Federació Catalana de Futbol reconeix sis equips ebrencs per la seva pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc.

El primer equip de la Cala, que milita a 3a catalana, ha estat premiat amb un xec econòmic que l’acredita com un dels equips menys sancionats de la temporada 2023-24. En total, la Federació Catalana de Futbol ha reconegut 6 equips de la delegació de Terres de l’Ebre, amb els premis ‘Joc Net’.

És el primer cop que l’equip calero rep aquest guardó que reconeix l’esforç que fan els jugadors dins i fora del camp amb el tracte amb els equips contraris i amb els àrbitres. El 1r equip de la Cala va quedar a 2n lloc, a només dos punts del 1r classificat, per dues targetes grogues.

El primer classificat de cada grup de lliga ha percebut 800 euros, mentre que el segon equip en la taula n’ha obtingut 400. En cas d’empat entre dos o més equips en el primer o segon lloc, el premi s’atorga a tots els equips empatats.

El president de la secció esportiva de la SCER, Rafel Aixart, explica en què consisteixen aquests premis.

En primer lloc va quedar UE Remolins-Bítem de la segona catalana grup sisè, amb un premi en metàl·lic de 800 euros. De tercera catalana li lliuraven el premi al CF Amposta (800 €) i l’Ametlla de Mar en segon lloc (400 €). L’Horta de Sant Joan va rebre el premi de 800 €, mentre el CE Ginestar va recollir el guardó de 400 € per al segon classificat de quarta catalana. I el CF Gandesa femení va recollir el premi de 800 €.

Els Premis Joc Net tenen com a objectiu el foment de la pràctica esportiva respectuosa i no violenta als terrenys de joc, amb el qual es vol recompensar els dos equips de cada grup de la competició de futbol onze amateur que hagin practicat un joc més net al llarg del curs. En categories masculines, se’n beneficien la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, mentre que en categories femenines són la Preferent, Primera i Segona Divisió Femenina.